WWW.SANDASMEN.SE

Bertilas-Bernt på väg mot Verkö 2015.10.21                                                                                              Foto: Jan-Anders Månsson

 

 

       Under Aktuellt kan Du se vad som är senaste

       uppdatering, eller vad som är på gång.

 

 

Information.

 

Bildarkivet utan dator?

Har Du DVD-spelare till TV:n så kan jag bränna en CD-skiva med alla bilderna så att du kan se dem via din TV. En DVD-enhet till TV:n kostar idag under 500:-. Ring så bränner jag en skiva till dig till självkostnadspris (~25:-). Skall framöver lägga alla bilder så att var och en själv kan tanka ner och bränna sin skiva. Meddelande om detta skickas ut via E-post.

 

Egen sida i släktträdet?

Vill Du som släktmedlem ha Din sida med så finns en mall att använda under ”Dokument” eller om Du vill ha hjälp så ta kontakt med mig så kommer vi  överens om vad Din sida ska innehålla för information.

 

Ekonomi.

Datorutrymmet där hemsidan ligger inhyrd kostar 12:- per månad och namnet "www.sandasmen.se"  kostar cirka 125:-per år. Priserna är exklusive moms.

Hittills har ekonomin gått runt genom frivillighet från intresserade släktmedlemmar och tanken är bara att det just ska gå jämnt upp. Ett eventuellt överskott eller underskott får justeras i samband med en framtida släktträff.

 

Information om ändringar på hemsidan?

Om Du meddelar din E-postadress så får Du information om när det gjorts ändringar och tillägg på hemsidan via E-post. Som regel finns information om detta även under Aktuellt.

 

 

Kamoflagefärjad individ på Tjurkö.

 

Klicka på bilden så öppnas en förstoring i nytt fönster.

 

Har Du synpunkter på sidans utseende och information, så kontakta mig så att hemsidan blir levande och något som vi alla tycker är givande.

 

Jag är mycket tacksam för förslag på innehåll, maila till-

 

Sandasmen © 2011  • Email: webadm@sandasmen.se