WWW.SANDASMEN.SE

Smens på eftermiddagen den 2019.10.19                                                                                              Foto: Jan-Anders Månsson

 

 

       Under Aktuellt kan Du se vad som är senaste

       uppdatering, eller vad som är på gång.

 

 

Information.

 

Egen sida i släktträdet?

Vill Du som släktmedlem dela med dig information på en egen sida så finns en Word-mall att använda under ”Dokument” eller om Du vill ha hjälp så ta kontakt med mig så kommer vi  överens om vad Din sida ska innehålla för information. Använder du Word-mallen så får du skicka den via e-post till:  webadm@sandasmen.se och bifoga Word-filen.

 

Ekonomi.

Datorutrymmet där hemsidan ligger inhyrd kostar 20:- /månad plus en årlig avgift för domän-namnet "www.sandasmen.se" som kostar 115:- per år. Priserna är exklusive moms.

 

Hittills har ekonomin gått runt genom frivillighet från intresserade släkt-medlemmar och mig själv och tanken är bara att det just ska gå jämnt upp. Ett eventuellt överskott eller underskott får justeras i samband med en framtida släktträff.

 

 

 

Ådor med ungar i solblänk på Djupasund. Foto: J-A Månsson

 

 

 

Har Du synpunkter på sidans utseende och information, så kontakta mig så att hemsidan blir levande och något som vi alla tycker är givande.

 

Jag är mycket tacksam för förslag på innehåll, maila till-

 

Sandasmen © 2019  • Email: webadm@sandasmen.se